QUI SOM

Musicanna és una manera de crear, fer i viure la música i els contes.

El formem un equip de dues persones l’Imma i l’Anna.

Entre les dues realitzem espectacles per escoles, biblioteques, llars d’infants, etc, on acostem els contes i la música d’una manera molt interactiva.

Impartim sessions de música en familia, per infants de 0 a 3 anys i llenguatge musical en familia de 4 a 6 anys.

També formem part dels Conta Contes Altruïstres dins de vidasignificativa.org

La nostra manera d’acostar la música als infants és a través de les cançons , les audicions acompanyades de suport visual, els instruments que sempre poden tocar, el joc , el moviment i la relaxació. També fem xerrades per mestres i educadores.

Més sobre nosaltres

Anna Lucini

La música ha tingut un pes molt important durant la meva vida. De ben petita, a partir dels 3 anys, vaig començar tocant en la Joventut Percussionista de Catalunya dirigida pel mestre Àngel Colomer i del Romero. Tocàvem amb instruments Orff obres de música clàssica com la Simfonia de les joguines , obres per piano i orquestra on l‘orquestra la formàvem tot de nens i nenes tocant el xilòfon,el carilló..... Amb aquesta agrupació vam viatjar per diferents països d’Europa fent actuacions i participant en concursos d’orquestres.

Aquesta manera de viure i gaudir la música l’he intentat transmetre a tots aquells infants que he conegut. Tan fent d’educadora, com explicant contes o el que fós.

Fa més de 30 anys que em dedico a fer arribar la música als infants, donant classes i dirigint conjunts instrumentals Orff.

Tot va començar a l’escola de música moderna de Granollers impartint classes de música per nens i nenes a partir dels 3 anys i a l’Escola Oberta de música de Santa Maria de Palautordera dirigint grups d’instruments Orff.

Amb l’Àfrica Pérez, vam crear la nostra pròpia escola de música, TamTam, especialitzada en l’ensenyament musical per a infants de 3 a 16 anys.

També he estat mestra de música de cicle infantil i primària de l’escola pública del Remei de Santa Maria de Palautordera. Començo a treballar amb els més menuts intentant apropar el llenguatge musical d’una manera més entenedora a partir de l’experimentació amb instruments, la cançó , el joc i l’audició teatralitzada.

Aquesta tasca amb nadons i el fet de ser mare em va portar a composar. La finalitat de les meves cançons és que els més petits gaudeixin de la música alhora que les utilitzin com a un dels primers llenguatges tal com he fet amb els meus fills. Al mateix m’ha passat amb els contes.

Com a educadora infantil i tutora d’aula, sovint he utilitzat la música i els contes indistintament.

Us podeu imaginar explicar un conte sense fer veus de llop o cantar una cançó? En l’actualitat una part del dia la dedico a dissenyar contes verticals amb l'Imma.

L’altra realitzem sessions de música en llars d’infants i tallers per pares, mares i nadons, expliquem contes i impartim xerrades sobre recursos musicals i els contes per a infants de 0-6 a mestres i educadors/es.

Ademés soc autora de jocs de taula i de contes infantils.

En aquesta pàgina, trobareu el meu món, un món d'imaginació, creativitat, contes i cançons.

Imma Vilà Torras

La música i la dansa sempre han format part de la meva vida, de petita anava a classes de solfeig i piano i de més gran de dansa contemporànea i claqué, també he participat en diferents grups de cultura popular com l'Esbart Dansaire de Sant Esteve de Palautordera i Els Pastorets de La Costa del Montseny.

Vaig treballar durant uns anys a l' escola bressol de Sant Esteve de Palautordera

Un dia l'Anna em va demanar si podia acompanyar-la a fer unes sessions de música per famíles, així vaig començar a formar part de Musicanna, d'això ja fa sis anys, jo porto la part més tècnica sense deixar de cantar; ballar i tocar l'instrument que calgui.

També realitzem sessions de contacontes en escoles, llars d’infants i biblioteques a part de xerrades per mestres i educadors.

Amb els Contes Verticals començo la tardor del 2018, uns anys abans amb unes amigues vem crear Dtall on confeccionavem bisuteria tèxtil que veniem a fires.

Entre les dues creem i cosim els contes.

Formo part de vidasignificativa.org , sóc una de les cordinadores del ProjecteAbriga, on un grup de voluntaries fantàstiques, teixenen mantes, gorros...per nens en situació vulnerable.

En aquesta web hi ha una mostra del que fem, com diu l'Anna un món de creació, imaginació i també solidaritat.

Girls
logo

Andy Garcia || all rights reserved