Blog

Foto 2013 02 19 11 38 04

Qui sóc jo !

  • 03/07/2016
  • 0 comentari(s)

La música ha tingut un pes molt important durant la meva vida. De ben petita, a partir dels 3 anys, vaig començar tocant en la Joventut Percussionista de Catalunya dirigida pel mestre Àngel Colomer i del Romero.
 
Tocàvem amb instruments Orff obres de música clàssica com la simfonia de les joguines de Haydn, obres per piano i orquestra on l‘orquestra la formàvem tot de nens i nenes tocant el xilòfon,el carilló..... 

Amb aquesta agrupació vam viatjar per diferents països d’Europa fent actuacions i participant en concursos d’orquestres.  
Aquesta manera de viure i gaudir la música l’he intentat transmetre a tots aquells infants que he conegut. Tan fent d’educadora, com explicant contes o el que fós. 
 
Fa 30 anys que em dedico a fer arribar la música als infants, donant classes i dirigint conjunts instrumentals Orff. Tot va començar a l’escola de música moderna de Granollers impartint classes de música per nens i nenes a partir dels  3 anys i  a l’Escola Oberta de música de Santa Maria de Palautordera dirigint grups d’instruments Orff.
 
Amb l’Àfrica Pérez, vam crear la nostra pròpia escola de música, Tam­Tam, especialitzada en l’ensenyament musical per a infants de 3 a 16 anys. També he estat mestra de música de cicle infantil i primària de l’escola pública del Remei de Santa Maria de Palautordera. 
 
Començo a treballar amb els més menuts intenatnt apropar’ls­hi el llenguatge musical d’una manera més entenedora a partir de l’experimentació amb instruments, la cançó , el joc i l’audició teatralitzada. Aquesta tasca amb nadons i el fet de ser mare em va portar a composar.  

La finalitat de les meves cançons és que els més petits gaudeixin de la música  alhora que les utilitzin com a un dels primers llenguatges tal com he fet amb els meus fills. 
 
Al mateix m’ha passat amb els contes. Com a educadora infantil i  tutora d’aula, sovint he utilitzat la música i els contes indistintament.  
Us podeu imaginar explicar un conte sense fer veus de llop o cantar una cançó?  
En l’actualitat una part del dia la dedico a dissenyar contes verticals amb la Susi. L’altra realitzo sessions de música en llars d’infants i tallers per pares, mares i nadons, explico contes i imparteixo xerrades sobre recursos en el llenguatge musical per a infants de 0­6  a mestres i educadors/es. 
 
En aquesta pàgina, trobareu el meu món, un món d´imaginació, creativitat, contes i cançons.  


Benvinguts! 


Categories